Nyeste indlæg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1

   WELKOMMEN HOS MADAME ELISABEHT
              DRAGONS DUNGEON
                       ODENSE C
   DOMINERENDE PERVERSE BIZARRE LEGE
       
                 
TIDSBESTILLING & GODE SPØRGSMÅL TIL MADAME ELISABEHT
       
   Følg med på https://twitter.com/DeElisabeht  & Se video af Madames slaver !

             www.Madame-elisabeht.com

                     Tlf- 28874984
2
Slavernes Oplevelser / Sv: Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af Slave147 Dato Mandag 2 Oktober 2023 11:40 »
Vil også meget gerne bakke op om det der er skrevet.
Anita er fantastisk det er en oplevelse hver gang, at blive opdrage og afrette af Anita.
Meget stor respekt for Anitas måde at tvinge det igennem som er aftalt.
Flere af os har nok større tanker om hvad vi kan klare, en hvad virkeligheden så vise.
3
Slavernes Oplevelser / Sv: Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af per73 Dato Mandag 2 Oktober 2023 07:22 »
Jwg kan også tilslutte mig - besøgte jævnligt Anita i Søborg og har også været med på vestegnen - sidste besøg ligger dog præcorona - men får en umådelig lyst til at genoptage kontakten.

Og ja - jeg kan bekræfte at scat mestrer hun også.

Per
4
Slavernes Oplevelser / Sv: Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af Gummistøvlesvinet Dato Søndag 1 Oktober 2023 11:25 »
Kan kun bekræfte alt det whipit beskriver..

Anita er fantastisk og ja, hun er til gummi, som slaven her og nyder at bruge spanskrøret. Har været med jævnligt siden 80’erne på Østerbro og via Søborg og et glædelig gensyn venter i denne måned .
5
Slavernes Oplevelser / Sv: Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af Whipit Dato Søndag 1 Oktober 2023 09:17 »
Tak !
Men Anita kan meget meget mere end det jeg har prøvet med hende.
Efter mine 30 år i SM er der kun meget få der reelt giver så meget SM og “Herskerinde”.
Hun er ikke elskerinde, altså til sex da hun er godt afsat.

Ved længere sessioner hopper Anita gerne i gummi - husk tilnavnet “Gummidronningen”.
Studiet på Søborg Hovedgade havde en hel lille lægeklinik så ingen problemer i den retning heller, desværre er der ikke så meget udstyr af den slags hvor hun er nu torsdage.

Hvis man samtaler efter en session opdager man at Anita er umådeligt dannet og er på et højt kulturelt niveau med bøger, film, opera, musik - hun er ikke bare “herskerinde” - hun er reelt mange mange mænd overlegen. Man skal stå meget tidligt op !!!

For mig personligt er det fantastisk at være i hænderne på en så kompetent Domina man bare må beundre på så mange planer ud over de par timer man tilbringer sammen.
Hun er for øvrigt umådeligt opmærksom på man er “feel good” under sessionerne så man ikke føler hun gik for langt. De 500 med pisk/spanskrør havde jeg selvfølgeligt ikke klaret uden variation i slagstyrke og sted - det var helt Anitas fortjeneste - jeg var i den vægtløse tilstand hvor man ikke kan tænke. Jeg skulle forøvrigt også gætte musik i en anden session - det kan hjernen slet ikke når endorfinerne bare kæmper for at systemet ikke giver op. Fedt !!

Anita ryger ikke til dagligt men jeg har da fået hende - på en meget aristokratisk måde - at ryge, puste røg ind gennem en ring-gag og til sidst skodde og få mig til at sluge…puha…

Det siges her på siderne at selv scat kan Anita levere, jeg har ikke forespurgt så det må være andre der prøver det.

Kan man gå skævt af Anita - måske, men jeg tror hvis man nærmer sig respektfuldt som en voksen erfaren kvinde skal - vil det kunne være den helt rigtige “Herskerinde” når man netop går efter det.
Ilse er for mig fantastisk og hun får lov til at pille mig helt fra hinanden så tårerne kommer frem - det er fedt når man har så meget respekt for hende som Domina og menneske !

Håber der er andre der vil supplere!

Kh W

6
Slavernes Oplevelser / Sv: Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af InQnito Dato Søndag 1 Oktober 2023 01:13 »
"Slow Clap" med åben mund og opspilede øjne . .

Lækker anmeldelse. tak du.
7
Slavernes Oplevelser / Anita fra Søborg - kontakt-info og oplevelser 2023
« Nyeste indlæg af Whipit Dato Søndag 1 Oktober 2023 00:35 »
 Hej Drenge

Jeg nævnte Anita i et indlæg i Eroguide og skrev hun er aktiv torsdage. Der har været flere der har skrevet til mig om kontakt-info.

Efter aftale med Anita er de her:

tlf. 50 33 31 62 kun torsdage

E-mail anitapaja6@gmail.com 2-3 dage typisk

For dem der ikke ved hvem Anita er/var:

Anita er en legende, intet mindre !

Anita er ekstrem erfaren og ekstrem fræk i sexualitet - uden overdrivelse. Se blikket i øjnene på billedet fra 2004. Det er ægte !

Anita er lynene intelligent, veluddannet og har været jorden rundt. Hendes humor er lynhurtig, en lille smule skarp men aldrig modbydelig. Hun er et service-menneske og har meget let ved smil. Hun er det stik modsatte af en gammel sur kælling. Der er mange der over 60 bliver bitre sf livets gang og uretfærdighed. Det er Anita ikke, hun er livs-nyder og i en samtale efter sessionen sprudler hun normalt af overskud. Jeg har selv besluttet ikke at blive en gammel sur røv, så jeg går ud af døren med et smil fra øre til øre fordi Anita er så god til “Feel good” som mange servicemennesker kan.

Anita er i dag lige over 60. Hun startede på Østerbro i 80’erne og var endda slavepige. Jeg kendte hende desværre ikke dengang men jeg er sikker på der er læsere der kan supplere med at hun sikkert dengang også var helt i sin egen klasse. Senere i 00’erne fik hun en fantastisk SM-studie på Søborg Hovedgade hvor mange husker hende fra, samt hendes “lille” hjælper Anthon der skød de mest fantastisk billeder af hende, dem mange kan huske fra hendes hjemmeside Anita.As. Hun lukkede så studiet og siden ned i 2012 og trak sig lidt tilbage fra rampelyset. Forståeligt når man også havde været jorden rundt i latex med alle dem der opdagede hendes meget tidlige side og deraf inviterede hende.

Tempoet idag er selvfølgeligt ikke det samme som i 00’erne men Anita er bestemt leveringsdygtig. Der er selvfølgeligt noget hun er bedre til en andet. Jeg havde ikke besøgt Anita i en del år da jeg som andre troede hun var stoppet. Så fik jeg i dec 22 jeg nummeret af en bruger her (Tak !!!)

Jeg ringede og en blød stemme som en mellemting mellem en lægesekretær og en mormor hilste mig velkommen. Jeg fik mail og skrev en ønskeseddel på flere sider. Den gik på gik på Anita som Hunulven Ilse fra SS. Ind af døren, tøjet af, hætte uden øjne. Op i hejseværket, af med hætten… og foran mig stod Ilse… nazi-kasket på langt lyst hår, lang frakke, korset med flot barm og høje støvler. Waaauuu, der var 10 år siden, men Anita er virkeligt velplejet og ikke skam-opereret, kun små og vellykkede modifikationer.

Og hun så ond ud - Anita er super til at spille ( hun har været i det som ung) og gav mig lige det jeg havde bestilt: At hun var herskerinde (som hun selv udtrykker det) over liv og død…

Hun kørte mig over kanten hvor jeg opgav - og samlede mig op igen. 2 timer gik og det psykologiske spil havde hun klart fanget i mit oplæg.

10 år var gået - og jeg ægre  mig lidt, men omvendt ændrede mit SM-liv sig klart derefter - fordi ingen tidligere har gjort sig så meget umage for at opfylde mine ofte besværlige og nøje udtænkte ønsker - og der er nu god tid til at evaluere og hygge.

Efterfølgende sessioner har vi leget med den helt lange singletail, den er svær med Anita tog udfordringen da hun ikke var mester i den. Jeg havde balloner med hun smadrede på min rumpe og efter nogle sessioner rammer hun plet på 3-4 meters afstand. DET er Anita i en nøddeskal; hun tager udfordringen som Pippi Langstrømpe og kort efter mestre hun det. Hun er IKKE træt, mennesker og udfordringer interessere hende.

Efterfølgende har vi leget med champagne i RÅ mængder. Hun kan drikke vand som en hest og levere !!

Vi har spillet modbydelig terning om antal slag med spanskrøret - fra 2 til 64 kan den vise…

Jeg har fået saddel på og blevet reddet med sporer, jeg har været i gabestok og gyngen, analt er jeg blevet brugt, jeg har medbragt lange piske, støvler med 16cm syle og modbydeligt stød-halsbånd til dræberkøtere. Vi har laver lussinge-koncentrationsleg hvor hun står 5 cm fra mit ansigt og kigget mig i øjnene så jeg fik lussinger når mit blik veg. Jeg har fået 10x25 med pisken og så 10x25 med spanskrøret og været helt omtåget. Alt har hun leget med uden hovedrysten eller nej - det gør hende helt unik.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anita !

kh W

 Billedet er fra 2004 og vises med tilladelse fra Anita !

8
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / HANDLING MØDER KONSEKVENS!
« Nyeste indlæg af Lady Cherie Dato Lørdag 30 September 2023 16:32 »
Jeg er Lady Cherie...
Hex af Guds Nåde!!!


Inderst inde kan du jo ikke fornægte din indre slave, du vil jo ydmyges ...

tilbede mine lårlange stiletstøvler, bindes og piskes og jeg vil bruge dig.

Misbruge din slavekrop til hvad jeg finder den egnet til, som jeg har lyst til...

Du Kan høre mit lædertøj knirke, og dufte det, imens du er i min magt. Hjælpeløs...en genstand.

For du tilhører mig!Kan træffes i Hellerup.
Har du et ønske om en seance, kan du skrive en mail.


Kontakt via mail, posttilladycherie@gmail.com 
 som også findes på min hjemmeside,hvor du også finder mine mange anmeldelser, under "hvad skriver andre",

http://www.ladycherie.dk/phpbb3_hard/viewforum.php?f=1

Der er hele 4 sider til lidt "Læsning"

info og flere foto
~~~~~~~~~~~~~~~
9
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / Lady Solei holds sessions in Glostrup all October
« Nyeste indlæg af Lady Solei Dato Lørdag 30 September 2023 13:48 »
I love to play with the awareness of my sexual power I have over men. I seduce to make you feel more and being open for more. I take total control in order to experience exciting, interesting erotic adventure for both of us. I value my slubs who can obey, let go and give themselves to me. Who are open for their own sexuality as it is. Who accept their position of helplesnes in my space. It nourishes me to see men vulnerable and mine, to play with their mind and body the way I think would be fun.

Minimum session is 2 hours, preferably after kl. 16. If you want to meet earlier it could be weekend or in weekdays- I need to know in advance.

14-22 October, week 42  I am also more flexible for the sessionse during the day time starting from 8 a.m.


to book a session send me an email with short description of your you and your interests and possible dates and hours.
You can also text me 71598239.
For many reasons I do not answer messages here.

Follow my social media to stay updated and see more of my work:
 https://myslink.app/soleilady6

little interview with me: https://garnashadow.wordpress.com/2023/08/22/lady-solei-its-been-an-incredible-journey-of-growing-as-a-woman/


10
NYT PÅ HJEMMESIDEN, TEASER OG NYE NOVELLER, WWW.MISSDARKDESIRE.DK

NYE FRÆKKE FILM PÅ MIN ONLYFANS.COM/MISSDARKDESIRE

TILFØJ MIG PÅ SNAP HAR FRÆKKE/KINKY FILM OG BILLEDER LIGE NU !😈🖤


Har du brug for "luft" eller tid til at pleje dig selv og din lækre fantasier?

Der var noget der fangede din opmærksomhed og derfor læser du lige netop min annonce med en vis spænding og måske en smule hjertebanken og et lille skævt smil. Nu er vi næsten allerede startet op så velkommen til min verden.  

Jeg er Miss Dark Desire, BBW kvinde, der ved hvordan man begår sig i denne verden både som Domina og ægte Lady.
Jeg udstråler magt og ved allerede via vores samtale eller skriv hvad du "mellem linjerne" ønsker der skal ske.
Jeg nyder at rykke dine grænse og se dig vokse i det. Om du er helt ny eller en erfaren slave der tror du ved hvordan en Domina som jeg skal behandles, er du velkommen i min indbakke.

Jeg er 187 høj og vejer 125kg ( hverken min højde eller vægt har noget at gøre med hvordan jeg dominere og bliver du for fræk sætter jeg mig på dig..;) ) Jeg har langt sort hår og isblå øjne.
Jeg tilbyder IKKE sex, men dominans.

Du har måske længe gået med tanken om at få lov til at være slave for en dag, prøve det forskellige lækre latex jeg har i min garderobe eller mine lange støvler som skinner i det dæmpede lys, måske du blot ønsker at være et hul der skal bruges, mit private toilet der tager imod det jeg har brug for at komme af med eller også har du en lækker fantasi om at blive bundet og brugt af mig eller flere fyre.

Mange af dine fantasier kan måske ikke siges højt, men hos mig er din "hemmelighed" mit værktøj og derudover er den i sikre hænder, så længe vi holder os inden for loven og for mine grænser kan vi nå langt sammen. Jeg slipper dig ikke efter en seance før jeg er sikker på at du er okay og klar på at "komme tilbage til hverdagen".
Det kan også være at du har brug for at være hjemme i trygge og vante omgivelser inden et møde. Derfor tilbyde jeg også online seancer hvor du vil blive udfordret med forskellige opgaver, som jeg forventer udført til perfektion. Jeg bruger som oftes Duo og mail til dene form for dominans.

Har du brug for, eller er du blevet nysgerrig på at se noget af det jeg går og hygger mig med på mit lille sted kan du tjekke min hjemmeside på:
WWW.MISSDARKDESIRE.DK

Snapchat: missdarkdesire
Onlyfans: www.onlyfans.com/missdarkdesire
Du kan også kontakte mig på: 91928414

Jeg ser frem til at høre eller læse fra dig.

I mørket er alle katte grå - Miss Dark Desire
Sider: [1] 2 3 ... 10