Nyeste indlæg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / Madame Helene træffes i påsken !
« Nyeste indlæg af Madame Helene Dato Søndag 26 Marts 2023 14:39 »
Du har mulighed for et frækt møde med Madame Helene.

Madame Helene træffes i påsken !

Skærtorsdag 6.4 kl. 10-18
Langfredag 7.4 kl. 10-18
Påskesøndag 9.4 kl. 10-18
2. Påskedag 10.4 kl. 10-18

Book helst via email/sms md@madame-helene.dk
eller ring på 51 34 77 96 - kan dog ikke svare telefon altidKommer lysten over dig slave så fortvivl ikke Madame Helene er i legehumør.!!!

Madame Helene tilbyder avancerede vacuum lege og frække bizarre oplevelse tæt ved København - kun efter aftale.

Madame Helene hjemmeside finder du på adressen www.madame-helene.dk og på email: md@madame-helene.dk.

 
2
Slavernes Oplevelser / I surrender myself Into the arms of a beautiful stranger
« Nyeste indlæg af Trueslave Dato Fredag 24 Marts 2023 17:05 »
Ja  det er jo teksten fra en sang men også noget som giver mening for mig som slave
Ja faktisk er der flere ord som passer godt på men oplevelse som jeg har drømt om længe skule finde plads i min fyldte kalender .

A million suns are glowing in the night
Everything is quiet
Except for all the voices in my head
That say your name

But all I think about is you
I surrender myself
Into the arms of a beautiful stranger
I surrender myself to you

Nå  men efter mange sjove mail skriverier fandt vi fælles plads i kalenderen og jeg stod op til min egen sang i bruseren " sikke en dejlig dag det er idag " og derefter gik det mod banegården i god tid for at være sikker på at kunne holde den lovede fremmøde tid .
Kan oplyse at næst efter " Sexual driften " er jernbane driften den sværeste at styrer .
Men med IC3 og Lyntog går det bare let frem til KBH . S-Tog er det længe siden jeg havde fri kort til men det var også en god oplevelse .

Stod klar med en lille buket og ringede på døren til aftalt tid og blev modtaget af husets Døråbner / telefon dame  eller hvad hun nu laver  der som berigtigede at jeg havde lavet aftale med : Lady Cherie .

Ja og ret bag ude for hende kunne jeg så se denne skønne kvinde klædt som jeg husker i læder og høje hæle
Det skønneste ansigt og et vildt hår ( jeg var bare solgt ved første blik )

Fik så på en bestemt men god måde besked på at følge med i kælderen ( var ved at komme først ned af trappen men blev i rette sat der også ) min tanke at tilbyde at bære Lady Cherie ned af trappen ( men fik det ikke sagt  )

Vel nede i kælderen blev overtøjet lagt og så måtte jeg sætte mig på skamlen foran Lady Cherie " WOW "
tænkte jeg dette er en god live start på det som har været længe under opsejling .

Efter lidt snak fik jeg beskeden om " Nu skal du være nøgen " ( har ikke skrevet SKAL for det var ikke sagt HÅRDT men havde samme virkning når Ladyen siger noget kan du ikke lade være med at adlyde )

Hvis ikke jeg fik sagt JA TAK  fik jeg det i alle fald tænkt " JA TAK " også gik det ellers med meldingen om at der kommer en Herrer op ad trappen for at komme i badet som man skal for at være frisk og ren så Lady Cherie kan tage sin slaves krop under behandling .

Desværre var min krop ikke helt så mobil som jeg gerne ville være men med lidt besvær kom jeg dog gennem de fleste bevægelser som lege krævede .
Jeg blev spændt fast som et X på korset med de røde snore  og måtte her mærke min skulder ikke var så flexible som jeg skulle forvente .
Fik også nogle dejlige klask på mine baller med et redskab som jeg måske ikke var helt klar til men det var den skønne Lady Cherie og jeg kunne se det for hende var en ægte nydelse at bruge det på min nøgne forsvarsløse slave krop .
På gulvet skulle min slave pik  også bindes op da måske har sagt at det føles bedst hvis den er stiv når den behandles og at jeg under " gør det selv " lege med slag mod den har fået store og dejlige udløsninger . Igen her kunne jeg klart se den udstråling af nydelsen Ladyen fik ved at anrette slag mod min opbundne stakkels slave pik  vi stoppede dog slagende da der gik lidt hul på mig og jeg ikke PT var til noget der bløder men jeg nød min afmagt og synet af en Lady som virke nød det hun gjorde ved mig .

Jeg skulle også være forsøgs kanin med noget strøm Lady Cherie ikke havde brugt på nogen før ( hun sagde det nok var noget " børne noget " ) men for hende den skønne Lady Cherie er jeg klar på hvad som helst der bydes mig .
Det ville dog ikke virke selv om det var prøvet af dagen før mit besøg , ØV tænkte jeg for jeg er vild med strøm både stimulleredne og stød .
Nu tror jeg aldrig at Lady Cherie ikke har en plan B eller også har hun bare mange skumle planer med sine slaver .
Frem drog Ladyen en stor grøn plastik ting med to spidse metal ender . (  Det var så en " Støder " som var tænkt til får ) nu skulle jeg få strøm
først mod mit lår måske for at se min reaktion på dette ( igen nød jeg hendes glædes udstråling og latter når jeg vred mig under denne støder )
Så fik hun øje for at den en metal spids kunne sættes i pikken og den anden i min nosser ( Så var der MEGET mere udstråling af nydelse og hygge fra Ladyens ansigt )  jeg vred mig igen meget frem og tilbage men havde dog så meget selv kontrol at jeg ikke prøvede at dække mine frugter men arme og hænder . nogen ville nok skrige unde denne behandling men jeg lo og vred mig og ønske mere blot for at se nydelsen i Ladyens ansigt .

På stolen igen til lidt hygge snak og leg med mine bryster mellem de smukke lange negle var jeg igen billig til salg ( nød det virkeligt )

Gennem det meste af tiden var Ladyen delvis afklædt med blottet bryst og trusse løs men tænk jeg fik ikke set så meget til hendes afklædte krop kunne ikke vige fra de smukke magt fyldte dragende øjne på denne skønne Lady

Og ja jeg kunne nok være bedre til at skrive og der er nok også noget jeg ikke fik med så det bliver mellem Lady Cherie og jeg

Sluttede med en forfriskning og et par dejlige kram og lysten til mere MEGET mere ;)
3
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / Skal du være slaven i mit bur ? NYE BILLEDER
« Nyeste indlæg af Miss D Dato Torsdag 23 Marts 2023 23:28 »
Skal du være slaven i mit bur ?
Du kommer kravlende til mig. Du er blevet lokket. Ivrig efter hvad der venter dig, kaster du et længselsfuldt blik på min kvindelighed og snuser til dig, i forsøget på at få fært af mine safter.Da jeg vender mig og kigger på dig, kryber du sammen på gulvet og kysser mine støvler. Du husker at jeg ønsker din totale overgivelse og nyder at se dig kuet og underkastet og du ønsker at please Mig.

 

Du ved at jeg tænder ubeskrivelig meget på slavens totale overgivelse, så når jeg åbner lågen og metallet afgiver sin snerrende lyd, går du lydigt ind ved blot min lille anvisning - Et forsigtigt puf, en pegende finger eller ved blikket i mine isblå øjne.

Lyden af metal lågen som smækker i og giver genlyd i lokalet, giver dig kuldegysninger af gejst. Når du hører lyden af det lille lækre klik fra hængelåsen sukker du længelsfult, for nu ved du at du er i min fulde kontrol.

 

Se smilet - du vil ikke være i tvivl. Nu starter vores eventyr sammen 🫦 
MED BEGÆR Tager JEG FULD KONTROL 🔥 Mørkt begær 🫦 Pervers - blidt - vådt & liderlig pirrende Dominans - Hele eventyret kan blive vores  🫦
Tør du prøve lege lidt med dine “ Mørke “ fantasier gennem tremmerne ? Så tøv ikke med at skive til mig 🌹

Jeg er at træffe HVER tirsdag i Københavns flotteste BDSM lokaler. Derudover træffes jeg på udvalgte fredage ligeledes i københavn og kører også gerne ud til dig. Jeg tager også på gæstevisit i Jylland - dette annonceres selvfølgelig. Særlige Eventdage vil ligeledes blive annonceret.
Når du henvender dig, sætter jeg pris på at du skriver en lille intro af dig selv med dine ønsker og lyster, samt hvornår og hvor længe du vil lege.

Jeg svarer ikke på beskeder her på porten MEN
kontaktes bedst på tlf.:31809438. Du må meget gerne skrive mig en sms.
Du kan også skrive til mig på email  misd@hotmail.com
Du kan se lidt mere info om mig her:
Min hjemmeside www.MissD.eu
På Twitter under navnet DkMissD
På Instagram under navnet DkMissD
Jeg laver også film som du finder på www.DanishFemdom.com og du kan blive slaven i mine film.

🔥Jeg er altid åben for interessante forslag, og glæder mig til at lege med dig.🌹 XX Miss D
              XX Queen Miss D -
4
JEG KONTAKTES PÅ TLF:  50528345
JEG BESVARE IKKE OPKALD NÅR JEG IKKE ER PÅ VAGT! VÆR VENLIG AT RESPEKTERE DETTE! Når jeg ikke er på vagt træffes jeg på sms, og svarer jeg ikke, så er jeg optaget og svarer når jeg har tid. (JEG BESVARE IKKE HEMMELIGT NR.) Vagtdage finder du længere nede..JEG KONTAKTES OGSÅ PÅ MAIL:  MistressSpankerella@hotmail.com

(Kontakt mig kun hvis du er seriøs, jeg får rigelig med useriøse henvendelser) Jeg kræver:
NAVN, ALDER, HVAD DU HAR AF ERFARING INDEN bdsm, HVAD DIT ØNSKE TIL EN SESSION SKULLE VÆRE, HVOR LÆNGE SESSIONEN SKAL VARE OG HVILKEN DAG DU ØNSKER! Skriver du ikke detaljeret til mig får du intet svar og vil blive blokeret, da det er spild af min tid! Jeg acceptere ikke sms’er eller mails uden præsentation og ej heller ord som søde, smukke, frække ect! Jeg tiltales Mistress! Alt andet er respektløst!

Jeg er på Twitter som MistressSpankDK

Jeg er på Instagram som Mistress_Spankerella
MARTS VAGTPLAN:
Hadsten d.23
Herlev d.25 (Fra kl.8 til kl.12)
Lyngbyvej/Hellerup d.30APRIL VAGTPLAN:
Herlev d.8
Hadsten d.19 og 20
Herlev d.22
Duo dag i StudioNo.1/Herlev d.27 (For mere info check  MistressNo1.com under Events and visits)
Vanløse d.29 med Lady Stella ❤️

Gør dig klar til at træde ind i min verden, hvor alt kan ske og det vil det! Jeg er en kinky krævende domina som forventer ægte underkastelse og viljesløshed! Her kan selv dine mest kinky og perverse fantasier udleves! Du vil opdage sider af dig selv du ikke vidste du havde. Glem alt om din titel på arbejdet for hos mig vil du ikke være andet end blot en slave!

Mistress Spankerella tilbyder alle former for dominans, fra det blide til det dybt perverse. Om du er novicer eller erfaren vil du lære at nyde den smerte jeg påføre dig om det enten er fra min pisk, når mine støvler kærtegner dine nosser eller mine nåle i din forhud. Som en hver anden slave skal du domineres og opdrages, så dine lyster bliver mine. Jeg tilfredstilles ved tanken om at rykke grænser og nyder at se en slave pive! Grænserne er få. Du kan trygt overlade dig til mig og min kinky tankegang :-)


Jeg tilbyder:
- Anallege med finger, dildo, fisting.
- Begynderlege blid sensual introduktion, pirringsbondage, bondage med reb, stribs, kæder eller manchetter.
- CBT såsom opbinding, slag, spark, ballbusting, pisk, nåle.
- Elektrostimulation
- Feminisering ved tvang, sissy
- Fodfetish af fødder, sko, stiletter
- Fotosessions og video/film.
- Intimbarbering og spermlege evt. med brændeælder og søm.
- Kildetortur.
- Kropslig afstraffelse/vold med eller uden mén, spanskrør, piske, elektro, mild eller meget hårdt.
- Nippletortur med fingre, negle, klemmer, pumper, nåle, elektro mm.
- Objektivering såsom pony, hund, møbel mm.
- Pengeslaveri såsom frarøvelse og afpresning.
- Sanselege med is, stearin, pin wheel, elektro, kildning, gag, blindfold mm.
- Sissy, stuepige, slavetøs, strap-on, påklædning, make-up og parykker.
- Slavesammenføring hvor i tvinges til at bruge fingre, oral, anal eller legetøj på hinanden.
- urin som belønning eller straf/Goldenshower
- Urinrørsstimulation med sounds, elektro mm.
- Verbal/non verbal ydmygelse, latterliggørelse, udstillelse, psykisk, lussinger, spyt, toiletslave mm.
- Åndedrætskontrol/kvælning med reb, hænder, cellofan mm.

Hvad jeg ikke tilbyder:
- Scat
- Babylege
- Lege om familierelationer
- Fantasier om dyr

HENVENDELSER OM sex, massage OG LIGNENDE BESVARES IKKE! Jeg er udelukkende Domina og modtager kun besøg fra submissive mænd der ønsker slavetræning og kinky dominerende lege. Der er ingen mulighed for rollebytte eller for fysisk kontakt til din Mistress. At være Domina er for mig min seksualitet og ikke en livstil eller en levevej, da jeg beskæftiger mig med en masse andet. Jeg er ikke interesseret i engangsfornøjelser, men faste relationer med slaver da det gør legen mere spændene hvis jeg har en relation til slaven.

SOM DER STÅR LÆNGERE OPPE ER DER INGEN FYSISK KONTAKT TIL MIG! SÅ NEJ! DU MÅ IKKE SLIKKE MINE BRYSTER, FISSE ELLER RØV! VÆR VENLIG AT RESPEKTERE MINE GRÆNSER!

FACTS:
Kropsbygning: Slank
Højde: 165 cm
Vægt: 52 kg
Hårfarve: Sort
Øjenfarve: Blå
Ryger: Ja

Er du interesseret i en oplevelse rigere, og ønsker du at være høj på oplevelsen resten af dagen så kontakt mig. Du er altid velkommen til at udfordre og pirre min fantasi.

Faste priser:
1 time 2000kr
1,5 time 3000kr
2 time 4000kr
Fisting +1000kr
Par +200kr

Du skal vide at hvis du blot bliver væk fra en aftalt session med mig uden at give besked omkring aflysning vil du blive blokeret! Hvis du derimod aflyser pga sygdom (MEGET GERNE mere end blot 1 time før en aftalt session) eller andet der gør du skulle blive forhindret er jeg altid åben overfor at finde en ny tid til session med dig.
5
Jeg er Lady Cherie...
Hex af Guds Nåde!!!
Jeg ridder på dine drømme om natten, jeg er dit værste mareridt!Kan træffes i Hellerup.


Kontakt via mail, posttilladycherie@gmail.com 
 som også findes på min hjemmeside,hvor du også finder mine mange anmeldelser,
 under "hvad skriver andre",

info og flere foto


6
JEG KONTAKTES PÅ TLF:  50528345
JEG BESVARE IKKE OPKALD NÅR JEG IKKE ER PÅ VAGT! VÆR VENLIG AT RESPEKTERE DETTE! Når jeg ikke er på vagt træffes jeg på sms, og svarer jeg ikke, så er jeg optaget og svarer når jeg har tid. (JEG BESVARE IKKE HEMMELIGT NR.) Vagtdage finder du længere nede..JEG KONTAKTES OGSÅ PÅ MAIL:  MistressSpankerella@hotmail.com

(Kontakt mig kun hvis du er seriøs, jeg får rigelig med useriøse henvendelser) Jeg kræver:
NAVN, ALDER, HVAD DU HAR AF ERFARING INDEN bdsm, HVAD DIT ØNSKE TIL EN SESSION SKULLE VÆRE, HVOR LÆNGE SESSIONEN SKAL VARE OG HVILKEN DAG DU ØNSKER! Skriver du ikke detaljeret til mig får du intet svar og vil blive blokeret, da det er spild af min tid! Jeg acceptere ikke sms’er eller mails uden præsentation og ej heller ord som søde, smukke, frække ect! Jeg tiltales Mistress! Alt andet er respektløst!

Jeg er på Twitter som MistressSpankDK

Jeg er på Instagram som Mistress_Spankerella
MARTS VAGTPLAN:
Slagelse d.22
Hadsten d.23
Herlev d.25 (Fra kl.8 til kl.12)
Lyngbyvej/Hellerup d.30


APRIL VAGTPLAN:
Herlev d.8
Hadsten d.19 og 20
Herlev d.22
Duo dag i StudioNo.1/Herlev d.27 (For mere info check  MistressNo1.com under Events and visits)
Vanløse d.29 med Lady Stella ❤️
Gør dig klar til at træde ind i min verden, hvor alt kan ske og det vil det! Jeg er en kinky krævende domina som forventer ægte underkastelse og viljesløshed! Her kan selv dine mest kinky og perverse fantasier udleves! Du vil opdage sider af dig selv du ikke vidste du havde. Glem alt om din titel på arbejdet for hos mig vil du ikke være andet end blot en slave!

Mistress Spankerella tilbyder alle former for dominans, fra det blide til det dybt perverse. Om du er novicer eller erfaren vil du lære at nyde den smerte jeg påføre dig om det enten er fra min pisk, når mine støvler kærtegner dine nosser eller mine nåle i din forhud. Som en hver anden slave skal du domineres og opdrages, så dine lyster bliver mine. Jeg tilfredstilles ved tanken om at rykke grænser og nyder at se en slave pive! Grænserne er få. Du kan trygt overlade dig til mig og min kinky tankegang :-)


Jeg tilbyder:
- Anallege med finger, dildo, fisting.
- Begynderlege blid sensual introduktion, pirringsbondage, bondage med reb, stribs, kæder eller manchetter.
- CBT såsom opbinding, slag, spark, ballbusting, pisk, nåle.
- Elektrostimulation
- Feminisering ved tvang, sissy
- Fodfetish af fødder, sko, stiletter
- Fotosessions og video/film.
- Intimbarbering og spermlege evt. med brændeælder og søm.
- Kildetortur.
- Kropslig afstraffelse/vold med eller uden mén, spanskrør, piske, elektro, mild eller meget hårdt.
- Nippletortur med fingre, negle, klemmer, pumper, nåle, elektro mm.
- Objektivering såsom pony, hund, møbel mm.
- Pengeslaveri såsom frarøvelse og afpresning.
- Sanselege med is, stearin, pin wheel, elektro, kildning, gag, blindfold mm.
- Sissy, stuepige, slavetøs, strap-on, påklædning, make-up og parykker.
- Slavesammenføring hvor i tvinges til at bruge fingre, oral, anal eller legetøj på hinanden.
- urin som belønning eller straf/Goldenshower
- Urinrørsstimulation med sounds, elektro mm.
- Verbal/non verbal ydmygelse, latterliggørelse, udstillelse, psykisk, lussinger, spyt, toiletslave mm.
- Åndedrætskontrol/kvælning med reb, hænder, cellofan mm.

Hvad jeg ikke tilbyder:
- Scat
- Babylege
- Lege om familierelationer
- Fantasier om dyr

HENVENDELSER OM sex, massage OG LIGNENDE BESVARES IKKE! Jeg er udelukkende Domina og modtager kun besøg fra submissive mænd der ønsker slavetræning og kinky dominerende lege. Der er ingen mulighed for rollebytte eller for fysisk kontakt til din Mistress. At være Domina er for mig min seksualitet og ikke en livstil eller en levevej, da jeg beskæftiger mig med en masse andet. Jeg er ikke interesseret i engangsfornøjelser, men faste relationer med slaver da det gør legen mere spændene hvis jeg har en relation til slaven.

SOM DER STÅR LÆNGERE OPPE ER DER INGEN FYSISK KONTAKT TIL MIG! SÅ NEJ! DU MÅ IKKE SLIKKE MINE BRYSTER, FISSE ELLER RØV! VÆR VENLIG AT RESPEKTERE MINE GRÆNSER!

FACTS:
Kropsbygning: Slank
Højde: 165 cm
Vægt: 52 kg
Hårfarve: Sort
Øjenfarve: Blå
Ryger: Ja

Er du interesseret i en oplevelse rigere, og ønsker du at være høj på oplevelsen resten af dagen så kontakt mig. Du er altid velkommen til at udfordre og pirre min fantasi.

Faste priser:
1 time 2000kr
1,5 time 3000kr
2 time 4000kr
Fisting +1000kr
Par +200kr

Du skal vide at hvis du blot bliver væk fra en aftalt session med mig uden at give besked omkring aflysning vil du blive blokeret! Hvis du derimod aflyser pga sygdom (MEGET GERNE mere end blot 1 time før en aftalt session) eller andet der gør du skulle blive forhindret er jeg altid åben overfor at finde en ny tid til session med dig.
7
SuperDuoen Miss D & Fru K præsenterer hermed et Event med helt særlige udfoldelses-muligheder : 

BISEX & BONDAGE EVENT
Onsdag den 22. marts klokken 14:00-17:00

Vi garanterer mulighed for både passiv og aktiv udfoldelse.
Vi har erfaringen og de ideelle rammer for dine perverse fantasier på netop dette særlige område.
Trygge rammer, individuelle hensyn og omfavnelse af perverse ønsker.
Vi eksperimenterer med din krop og tager imod alle ønsker udi Bondage & Fixering : reb kæder remme jern plastic manchetter nøgler.

SPECIAL GUEST STAR : MISS SILVIA
Du stiller din krop til rådighed for Fruerne totalt og dybtgående ELLER i små doser alt afhængigt af dit temperament.
Du stiller din krop til rådighed til Fruernes fornøjelse for efter bedste evne at opfylde deres krav og ønsker.
ALT sker under Fruernes styring og kontrol.

Så alle jer nysgerrige, liderlige, slaver, slavetøzer og bi-slaver :

Velkommen til Tabu-frit Event ! !

Al henvendelse og booking til :
Mail   post@fru-k.nu
Sms   6124 2701

Fleksible ankomst-tider
Deltagelses-varighed 1-3 timer.

SuperDuoen Miss D & Fru K
8
I m acommodating myself in a new, fully equipped and furnished torture space at Herlev at every uneven Friday.
I have two spots left  for next friday, you can also make bookings in advance for the next fridays9
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / DOMINA INGRID
« Nyeste indlæg af Domina Ingrid Dato Mandag 13 Marts 2023 22:26 »
Randers Kig ind !.

Slave du kender nok Fruens motto....Bliv fikseret, bliv bidt, bliv drillet, bliv verbalt domineret, bliv kneppet... Eller bare adlyd Slave ! Bliv pisset på, vær Fruens toilet, bliv drevet til vanvid, på den mest sexede måde i sm- verdenen. Lad Fruen styre din stive slavepik gennem en fræk, benhård, og sensuel seance.

BOOK TID PÅ MAILEN.

dominaingrid@outlook.dk


Fruen foretrækker mail fra Slaver med en præsentation, samt en legeliste. Fruen er på telefonen på dagen, fra klokken 12.00. Men foretrækker forudgående aftaler.[/size]

Find din plads Slave ! Eller Fruen finder den for dig ! Fruen er sammen med Mistress No 1 hvis to dominaer ikke er for meget.

10
Dominaerne og slavetøsernes Annoncer / Din Slavekrop... Min Brugsgenstand!
« Nyeste indlæg af Lady Cherie Dato Søndag 12 Marts 2023 16:25 »
Lady Cherie...
Hex af Guds Nåde!!!Kan træffes i Hellerup.


Kontakt via mail, posttilladycherie@gmail.com  som også findes på min hjemmeside,


hvor du også finder mine mange anmeldelser,
 under "hvad skriver andre",
info og flere foto


Sider: [1] 2 3 ... 10